19/12/2012

       Hμερίδα στο Money Show 2012, 

  Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, ώρα 19:00 – 21:00 «Προοπτικές ανάπτυξης της ελληνοκινεζικής συνεργασίας στους τομείς πολιτισμού και τουρισμού»

 Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης φέτος 40 χρόνων από την έναρξη των διπλωματικών σχέσεων Ελλάδας Κίνας το Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο διοργανώνει εκδήλωση, η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Κινεζικής Πρεσβείας.

 Η διάρκειας 2 ωρών εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Πολυσυνεδρίου Money Show 2012 (στο οποίο το Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο έχει δώσει την αιγίδα του).  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012 από τις 19:00 έως 21:00 με θέμα: «Προοπτικές ανάπτυξης της ελληνοκινεζικής συνεργασίας στους τομείς του πολιτισμού και του τουρισμού», στο Athens Hilton (Αίθουσα «Εσπερίδες») και διοργανώνεται σε συνεργασία με το περιοδικό «Τουριστική Αγορά».

  Στην ημερίδα ομιλητές θα είναι ο Εξοχότατος Πρέσβης της Λ.Δ. της Κίνας κ. Du Qiwen, o Πρόεδρος του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου κ. Κωνσταντίνος Γιαννίδης, ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ κ. Ανδρεάδης, ο κ. Γιάννης Μπαλακάκης πρόεδρος των Geo Routes, o κ. Άγγελος Βλάχος σύμβουλος σε θέματα τουριστικής πολιτικής με εξειδίκευση στον κινεζικό τουρισμό και η κ. Μαργαρίτα Μανούσου διευθύντρια σύνταξης του περιοδικού «Τουριστική Αγορά». Έχουν, επίσης, προσκληθεί να παραβρεθούν και να χαιρετήσουν την εκδήλωση οι Υπουργοί Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κος Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.

 Εφόσον ενδιαφέρεσθε να συμμετάσχετε παρακαλούμε, όπως αποστείλετε συμπληρωμένη τη συνημμένη δήλωση συμμετοχής στο e - mail: info@chinese-chamber.gr ή στο φαξ: 210 3629052 μέχρι 20 Δεκεμβρίου 2012.

 Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου 210 3629445.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.