Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, σε συνεργασία με την Επιτροπή Αγροτεχνολογίας και την Αμερικανική Γεωργική Σχολή, διοργανώνουν το 3ο Συνέδριο Αγροτεχνολογίας.

Το Συνέδριο που αποτελεί συνέχεια των αντίστοιχων προηγούμενων, τα οποία διεξήχθησαν με ιδιαίτερη επιτυχία και πλέον αποτελεί σημαντικό θεσμό για τα οικονομικά δρώμενα της Βορείου Ελλάδος, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014 στις εγκαταστάσεις του Perrotis College της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Το φετινό Συνέδριο εστιάζει σε θέματα και προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί κλασσικών καλλιεργειών όπως οι αροτραίες και οι δενδροκαλλιέργειες, σε case studies σχετικών μεταποιητικών μονάδων, στα κανάλια διανομής και τις τάσεις της εγχώριας και διεθνούς αγοράς, καθώς και στον κρίσιμο ρόλο της τεχνικής και οικονομικής στήριξης της παραγωγής. Με τον τρόπο αυτό αναμένεται να φωτιστούν οι πτυχές της συντεταγμένης μετάβασης σε ένα εκσυγχρονισμένο, αποτελεσματικό και ολοκληρωμένο σύστημα γεωργικής παραγωγής της χώρας.

Στο Συνέδριο, όπως και στα προηγούμενα, αναμένεται να συμμετάσχουν διακεκριμένοι επιχειρηματίες, εκπρόσωποι της πρωτογενούς παραγωγής, της μεταποίησης, του κλάδου των δικτύων διανομής, επιστήμονες, καθώς και η πολιτική ηγεσία του αρμόδιου Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Συνημμένα θα βρείτε το πληροφοριακό υλικό του Συνεδρίου. Για τη συμμετοχή σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε το ειδικό έντυπο που συνάπτεται και να το αποστείλετε στο Ελληνο-Αμερικανικό Επιμελητήριο (fax: 2310225162) το συντομότερο δυνατόν και όχι αργότερα από την  17η Ιουνίου.