08/02/2013

Η Ελληνική Ένωση Στέβιας (GRAST), το Επιμελητήριο Μαγνησίας και η εταιρεία SweetFitness Ltd διοργανώνουν το «1ο Διεθνές Συνέδριο για την Ελληνική Στέβια», το οποίο θα πραγματοποιηθεί 1-3 Μαρτίου 2013 στον Βόλο Μαγνησίας.

  Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Δημοκρατίας και των υπουργείων: Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Τουρισμού, καθώς και της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Βόλου, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, του Chef’s Club και της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας.

  Στο Συνέδριο θα συμμετάσχουν εταιρείες, που ήδη δραστηριοποιούνται με έτοιμα προϊόντα Στέβιας, επιστήμονες διεθνούς κύρους, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τις σχετικές επιστημονικές τους εργασίες, επαγγελματικοί φορείς και κλαδικές ενώσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό, βιομηχανίες παραγωγής στέβιας και άλλοι ξένοι προσκεκλημένοι, μέσω των οποίων θα επιδιωχθεί η σύναψη διεθνών επιχειρηματικών συμφωνιών.

  Το πρόγραμμα για τους Έλληνες και ξένους συνέδρους, παρατηρητές και δημοσιογράφους, περιλαμβάνει, εκτός από το πλήρες επιμορφωτικό πρόγραμμα των εργασιών του Συνεδρίου, την ξενάγησή τους σε τοπικές καλλιέργειες Στέβια και αξιοθέατα της ευρύτερης περιοχής.

  Το «1ο Διεθνές Συνέδριο για την Ελληνική Στέβια» είναι μια σημαντική ευκαιρία για να συνδέσετε τη δράση σας με τις νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες, που φέρνει για το τόπο μας.

  Για τη συμμετοχή σας, παρακαλώ συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής στο www.sweetfitness.org (στη σελίδα εκδηλώσεις ή στο σχετικό σύνδεσμο πάνω δεξιά στην πρώτη σελίδα)
  Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με τη κυρία Χριστίνα Τσομώκου στο
Christina@sweetfitness.org ή στο τηλ: 2421094733.